

## SCHOOL ROUTINE

| TIME             | DURATION   | ROUTINE (IV – VI)       | ROUTINE (VII – VIII)    |
|------------------|------------|-------------------------|-------------------------|
| 05:30am          |            | Wake-up                 | Wake-up                 |
| 5:40am -6:40am   | 60 minutes | Drill/Morning Fitness   | Drill/Morning Fitness   |
| 6:40 am – 7:10am | 30 minutes | Get ready for school    | Get ready for school    |
| 7:10am – 7:15am  | 05 minutes | Line up                 | Line up                 |
| 7:15am -7:40am   | 25 minutes | Breakfast               | Breakfast               |
| 7:50am -8:20am   | 30 minutes | Assembly                | Assembly                |
| 8:20am -8:30am   | 10 minutes | Class Attendance        | Class Attendance        |
| 8:30am – 9:10am  | 40 minutes | 1 <sup>st</sup> period  | 1 <sup>st</sup> period  |
| 9:10am -9:50am   | 40 minutes | 2 <sup>nd</sup> period  | 2 <sup>nd</sup> period  |
| 9:50am -10:30am  | 40 minutes | 3 <sup>rd</sup> period  | 3 <sup>rd</sup> period  |
| 10:30am –10:50am | 20 minutes | Fruit Break             | Fruit Break             |
| 10:50am –11:30am | 40 minutes | 4 <sup>th</sup> period  | 4 <sup>th</sup> period  |
| 11:30am –12:10pm | 40 minutes | 5 <sup>th</sup> period  | 5 <sup>th</sup> period  |
| 12:10pm -12:50pm | 40 minutes | 6 <sup>th</sup> period  | 6 <sup>th</sup> period  |
| 12:50pm –1:30pm  | 40 minutes | 7 <sup>th</sup> period  | 7 <sup>th</sup> period  |
| 1:30pm –2:00pm   | 30 Minutes | Lunch                   | Lunch                   |
| 2:00pm –2:45pm   | 45 minutes | Activity 1              | Activity 1              |
| 2:45pm –3:30pm   | 45 minutes | Activity 2              | Activity 2              |
| 3:30pm –4:50pm   | 80 minutes | Rest after School       | Rest after School       |
| 4:50pm – 5:00pm  | 10 minutes | Ready to Snacks         | Ready to Snacks         |
| 5:00pm – 5:15pm  | 15 minutes | Snacks                  | Snacks                  |
| 5:15pm – 6:30pm  | 75 minutes | Games                   | Games                   |
| 6:30pm – 6:45pm  | 15 minutes | Shower & change         | Shower & change         |
| 6:45pm – 8:15pm  | 90 minutes | Prep in School Building | Prep in School Building |
| 8:15pm – 8:30pm  | 15 minutes | English news on TV      | English news on TV      |
| 8:30pm – 9:00pm  | 30 minutes | Dinner                  | Dinner                  |
| 9:00pm – 9:45pm  | 45 minutes | Self-study              | Self-study              |
| 9:45pm – 9:50pm  | 05 minutes | Roll call               | Roll call               |
| 9:50pm           |            | Lights Off              | Lights Off              |